Gekleurd Kunstgras

img_0871Trendy Grass is een opvallend en kleurrijk kunstgras met een eigentijdse look en feel. Door het op verrassende wijze toe te passen, wordt een trendy, bijna kunstzinnige sfeer gecreëerd binnen of rondom een woning of bedrijfspand. De tuin heeft de laatste jaren een heel andere dimensie gekregen. Mensen gaan steeds meer buiten leven, eten en (re)creëren. Loungesets, buitenkeukens, sierkussens en parasols zijn niet meer weg te denken. Tuinen en terrassen zijn steeds vaker een verlengstuk van de woning. Het ‘buitenleven’ weerspiegelt de lifestyle. Met Trendy Grass is er de mogelijkheid om het allemaal net even anders te doen.

Trendy Grass is veel meer dan een buitenkarpet. Het kan in elke gewenste maat of kleur geleverd worden. Daardoor leent het zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het staat hip langs het zwembad of onder de loungeset, speels in een kindvriendelijke tuin en eigenwijs op schuttingen, het dakterras of langs opritten. Het pimpen van een balkon kan in vrolijke kleuren. De mogelijkheden zijn legio en het effect groeit met iedere vorm van creativiteit!

Trendy Grass is niet alleen geschikt voor buiten. Ook voor het interieur kan het een ware oppepper zijn. Voor bedrijven biedt het een warme en kleurrijke aankleding van bijvoorbeeld een winkel, restaurant, hal, entree, conferentiezaal of op een beurs. Bovendien heeft het een positief effect op de akoestiek en het gevoel van comfort. Een prettige bijkomstigheid!

 

Toepassingen Trendy Grass Collectie:

  • Bij terrassen of loungesets voor een eigentijdse lifestyle
  • Op dakterrassen of balkons
  • Op beursvloeren voor een unieke uitstraling van stands
  • In een entreehal voor een stijlvol ontvangst
  • In een moderne, kindvriendelijke tuin
  • In winkels voor een extra plezierige winkelbeleving
  • Artistieke projecten
  • Eigen creatieve invulling

Trendy Grass is UV-resistent en waterdoorlatend, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het gekleurde kunstgras is duurzaam in gebruik en bovendien recyclebaar. Omdat het nauwelijks onderhoud vraagt is het niet alleen milieuvriendelijk, maar op de lange termijn tevens een economisch voordelige toepassing.

Galerij